Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
5è a la 114a BOSTON MARATHON
19/04/2010
Aquest matí s'ha disputat a Boston (USA) la 114a edició de la seva Marató, la més antiga del món, disputada en tot el seu recorregut amb el vent en contra, no tan intens com en la passada edició, però que novament ha dificultat l'obtenció de bones marques.
En Roger s'ha pogut mantenir en un grup integrat pel sudafricà, afincat als USA, Krige Schabort i els japonesos Kota Hokinoue i Soejima Masazumi, que ha aconseguit enllaçar amb l'altre sudafricà, l'Ernst Van Dyk, guanyador en 8 ocasions d'aquesta cursa, que s'havia escapat en solitari ja a la sortida, i rodar plegats fins que a la pujada del darrer tobogan el grup s'ha trencat i els seus integrants han entrat a meta amb lleugeres diferències. El primer, ha estat el favorit Ernst Van Dyk, am 1h 26' 53", seguit del seu compatriota Krige Schabort (1h 26' 56") i del japonès Kota Hokinoue (1h 27' 05"; un minut i un segon després entrava l'altre japonès Soejima Masazumi i darrera seu, en 5a posició ho feia en Roger, amb 1h 28' 35".
Els altres dos atletes catalans en Rafa Botello i en Jordi Madera han ocupat la 6a i 7a plaça, amb uns temps d'1h 31' 12" i 1h 33' 08", respectivament.
El pròxim diumenge, si la situació de la navegació aèria no ho impedeix en Roger i en Rafa seran a la London Marathon.

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta