TALLERS MALLA

< altres notícies
CAMPIÓ D'EUROPA DELS 5000m i 800 m a STADSKANAAL
03/06/2010
Des d'ahir i fins diumenge vinent, es disputen a les pistes de l'estadi Pagedal de la ciutat holandesa de Stadskanaal, els IWAS Athletics European Open, campionats europeus per a atletes amputats i en cadira de rodes. En roger va disputar, ahir a la tarda, la cursa dels 5.000 m T53/T54 en una pista massa lenta per a les cadires i sota un vent fluix durant tota la competició. A les primeres voltes alternaven el cap de cursa amb el polonès Thomas Hamerlak i el granollerí Jordi Madera que a partir de la 6ª volta va quedar despenjat i continuaven l'alternança els dos escapats, fins que en un atac d'en Roger quan faltaven 300 m per l'arribada, va aconseguir distanciar-se del polac i entrar a meta amb un temps d'11' 37" 88, darrera seu Thomas Hamerlak, amb 11' 41" 58 i amb els seus 12' 13" 96, en Madera aconseguia la tercera plaça del podi.
Aquest matí a la prova dels 800 m, també T53/T54, ha estat protagonitzada novament per Hamerlak i en Roger. De sortida el poloès ha pogut aprofitar l'avantatge de la seva categoria superior (T54) per desixar enrera en Roger, però aquest no ha desdit i mica en mica ha anat recuperant terreny fins que a falta de 200 m anaven igualats i a l'esprint final ha pogut imposar-se en Roger (1' 44" 92) amb quasi un segon d'avantatge (1' 45" 82).El tercer graó del podi, novament ha estat per Madera (1' 48" 38).
A més a més dels 5.000 m i dels 800 m, en Roger disputarà la prova dels 1.500 m T53/T54 que es correrà demà.