Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
XIX CAMPIONAT D'ESPANYA D'ATLETISME IPC D'HIVERN
20/12/2010
En Roger, amb els demés components de la selecció nacional de la Federació Espanyola d'Esports per a Discapacitats Físics que aniran al Mundial de Christchurch (Nova Zelanda) el pròxim gener, ha participat aquest cap de setmana al XIX Campionat d'Espanya d'Atletisme IPC d'Hivern, a Màlaga que s'ha convertit en Open Internacional, per poder comptar amb esportistes d'altres països. Hi han participat 78 atletes de 13 països (França, Rep Txeca, Romania, Àustria, Marroc, Grècia, Itàlia, Gran Bretanya, Portugal, Dinamarca, Irlanda, Xipre i Espanya)
Sota un temporal de pluja molt intens, el dissabte es va disputar la prova de 800 m en la que es va imposar en Jordi Madera (T54) amb 2’ 02” 47, a en Roger (T53) que va fer 10 centèsimes més. Darrera seu els italians Federico Mestroni 2' 14" 68 i Giorgio Lugará 2' 59" 04. La resta d’inscrits Rafa Botello, Santiago Sanz i Alain Fuertes no van prendre la sortida.
S’havia de disputar també la cursa de 5.000 m que només va disputar en Santiago Sanz, al renunciar-hi els demés per les males condicions climàtiques.
Finalment la pluja va donar treva el diumenge als atletes, els quals van tenir un millor dia de competició a l'Estadi d'Atletisme Ciutat de Màlaga i va permetre a en Roger disputar la darrera prova, els 1500 m, en millors condicions. Dels 7 inscrits, però, en Madera, en Botello, en Sanz i en Fuertes no van prendre la sortida i en Roger es va imposar sobradament 3’ 18” 52, als joves italians Federico Mestroni 3’ 46” 96 i Giorgio Lugará 4’ 40” 61

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta