Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
5a PLAÇA A LA MARATÓ DELS MUNDIALS A CHRISTCHURCH
30/01/2011
A les 8 del matí d'avui, hora de NZL, s'ha disputat la prova que tancava els Campionats Mundials d'Atletisme IPC (Paralímpics) a la ciutat de Christchurch. El recorregut molt planer permetia pensar que seria molt ràpid però, per contra, la incidència del vent ha estat important i s'ha fet notar en els temps aconseguits. El mal estat del ferm en alguns trams també ha estat un factor negatiu en el desenvolupament de la cursa. De la categoria absoluta en cadira de rodes, T54, han pres la sortida 34 corredors que ben aviat han vist fragmentat el grup que han passat a encapçalar l'autralià Fearnley, el suís Frei, els japonesos Soejima, Hokinoue i Hanaoka, el sudafricà Van Dyk, el francès Fairbank i en Roger, que han anat distanciant-se del segon grup on hi rodaven els altres dos catalans, Botello i Madera.
El grup dels 8 primers s'ha plantat a l'estadi on ha disputat un renyit esprint en el que s'ha imposat el clar favorit Kurt Fearnley amb un temps de 1h 31' 09", el mateix que Heinz Frei, segon; la tercera plaça ha estat per a Masazumi Soejima amb 1h 31' 10", el mateix temps que Kota Hokinoue, quart, Roger Puigbò 5è i Ernst Van Dik, sisè.
Pierre Fairbank marcava 1h 31' 11 i tancava el grup Nobuzaku Hanaoka amb 1h 31' 14".
El manlleuenc Rafa Botello ha entrat en el 13è lloc, amb 1h 34' 27" i el `granollerí Jordi Madera en el 15è, amb 1h 36' 40"

Resultats

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta