TALLERS MALLA

< altres notícies
4T LLOC D’EN ROGER PUIGBÒ A LA MARATÓ DE LONDRES
17/04/2011
Després d’una discreta 8ª posició a la Marató de París, el passat dia 10, deguda un canvi de postura en la cadira que li permet millor resultats en pista però que, com va quedar palès, empitjora el rendiment en proves de fons, en Roger Puigbò ha aconseguit la 4a `plaça a la Flora London Martahon aquest diumenge. Els canvis en la posició i en el guants li han permès recuperar el seu nivell d’abans, lluitant des del primer moment per les primeres places. A partir del km 5 de la cursa, el grup de 15 corredors que s’havia destacat de la resta ha quedat reduït a 9, amb atacs constants per intentar escapades que no prosperaven fins que a falta de 4 km, el suís Heinz Frei ho ha aconseguit i l'han seguit el britànic David Weir i el japonès Nobukazu Hanaoka. En Roger, amb el polonès Tomasz Hamerlak i el canadenc Joshua Cassidy han quedar uns segons despenjats i, a menys d’un km de l’arribada, han atrapar al japonès amb qui han disputat l’esprint d’entrada, en el que s'ha imposar el polonès amb 1h 30’ 54”, un segon per davant d’en Roger i darrera seu el canadenc i el japonès també amb intervals d’1 segon. La cursa l'ha guanyat el britànic David Weir amb 1h 30’ 05” seguit del suís Frei dos segons després. L'altre català que hi participava, el vallesà Jordi Madera ha entrat en la 10a posició amb un temps de 1h 34' 41"