Roger Puigb˛ i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigb˛ i Verdaguer
NotÝcies
Curses
PalmarŔs
Fotos
Enllašos
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notÝcies
CAP A LONDRES!
23/08/2012
Una setmana desprÚs de tornar d'entrenar, durant 12 dies, a Su´ssa amb atletes de tot el mˇn que hi van fer estada per acabar la preparaciˇ de cara als Jocs ParalÝmpics LONDON 2012, aquest matÝ en Roger ha comenšat el viatge cap a la que serÓ la capital mundial de l'esport adaptat des del dia 29 d'agost fins el 9 de setembre.
La cerim˛nia inaugural dels jocs tindrÓ lloc dimecres que vÚ, dia 29, a dos quarts de 9 del vespre i a la mateixa hora del dia 9 de setembre es donaran per acabats amb la cerim˛nia de clausura.
En Roger participarÓ en les curses de 400 m i 800 m de la seva categoria, T53, on tÚ mÚs possibilitats de bons resultats atŔs que tots els atletes participants sˇn de la seva categoria T53.
TambÚ participarÓ a la cursa de 5.000 m i a la Maratˇ, on haurÓ de competir amb atletes de la categoria superior T54.
La seva primera participaciˇ a les pistes de l'Estadi OlÝmpic serÓ a partir d'un quart de vuit del vespre, hora de Londres, del divendres 31 d'agost, quan comenšaran les sŔries classificat˛ries de la prova dels 5.000 m T54. Si aconsegueix la classificaciˇ per a semifinals d'aquesta distÓncia, es disputaran, a partir de les 10 del matÝ de l'endemÓ dia 1 de setembre i si es classifiquŔs per a la final, aquesta tindrÓ lloc el segŘent dia 2, a tres quarts de 10 del vespre.
Pel que fa a les proves de la seva categoria T53, el dia 2, a partir d'un quart menys cinc de 12 del migdia es disputaran les sŔries classificat˛ries i, el mateix dia, a un quart menys cinc de 9 del vespre la final. El dimarts dia 4, a partir de la 1 del migdia, disputarÓ les sŔries classificat˛ries dels 800 m T53 i, si es classifica per a la final, la correrÓ l'endemÓ dia 5 a un quart i cinc de 9 del vespre.
Finalment la Maratˇ, es disputarÓ el diumenge dia 9 de setembre a dos quarts de dotze del migdia.
El programa de competicions i els resultats es podran trobar a:
http://www.london2012.com/paralympics/athletics/schedule-and-results/


Roger Puigbo Verdaguer - Athletics - Paralympic Athlete | London 2012


Atleta paralÝmpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc VilatortÝ Atleta CatalÓ Atleta