Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
MILLOR ESPORTISTA VIGATÀ DEL 2.007
07/03/2008
Roger Puigbò i Sílvia Riba, del Club Atlètic Vic, varen guanyar el premi als millors esportistes del 2007. Per equips, el millor equip masculí va ser el Roncato Patí Vic i el Fotoprix Vic TT com a millor equip femení. En les categories de millor esportista veterà, la guanyadora va ser M. Gràcia Masgrau (C.N. Vic ETB) i en la categoria d’especial olímpic, Jordi Martínez (Club CAR). D’altra banda, també es varen lliurar distincions a persones vinculades als clubs per la seva tasca de foment a l’esport a la ciutat de Vic: es va lliurar una placa a Joan Espaulella, pels 50 anys del Club Bàsquet Vic; i una placa a Antoni Serrat, pels 50 anys de l’OAR Vic; l’OAR també va rebre una distinció per la tasca realitzada per Oriol Marsó al club; una distinció a Antoni Roura de l’Agrupació de Pescadors; Ton Altimiras, del Club Patí Vic; Jordi Poyato, del Club Gimnàstic Vic; Jordi Forcada, del Vic TT; Carla Vilaplana i Sònia Sànchez, de l’IES Jaume Callís; Joan Torras, de la Unió Ciclista Vic; Lluís Bres, del Club CAR Vic; i Enric Vilardell, del Club Esquí Vic. Es tractava de distincions que es varen fer a persones proposades pels mateixos clubs.

Els guardons i reconeixements es varen lliurar divendres passat, dia 7 de març, en el marc de la Festa de l’Esport vigatà, que va reunir unes 150 persones. En el transcurs del sopar, presidit per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, acompanyat de la regidora d’Esports, Montse Rovira, es va procedir al lliurament de premis. Després del lliurament de premis, l’alcalde va destacar la importància dels clubs esportius per Vic, ja que “exporteu la nostra manera de ser a fora.” Vila d’Abadal també va reconèixer la tasca dels esportistes i les juntes directives del club i va fer esment de les noves instal•lacions esportives que es faran a la ciutat, com el nou pavelló i la piscina municipal. Per la seva banda, la regidora d’Esports, Montse Rovira, va destacar que aquesta festa significava “un homenatge als millors” i va agrair “l’esforç i la representació de Vic que els esportistes fan arreu del món.”

Per a la proclamació del Millor Esportista de Vic es va crear un jurat de 14 persones, format per 4 representants de la Junta de l’Institut Municipal d’Esports; 7 representants dels mitjans de comunicació locals; 2 representants de les entitats esportives de Vic; i 1 vot de la regidora d’Esports.


Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta