Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA



< altres notícies
VICTÒRIA A LA MARATÓ DE LANZAROTE
09/12/2012
Aquest matí s'ha disputat en el complex esportiu de Costa Teguise la 23a edició de la Marató Internacional de Lanzarote, que ha comptat amb la participació més alta dels darrers anys de corredors en cadira de Rodes, una trentena a la línia de sortida. Aquesta ha estat la primera participació de dos catalans que han pujat al podi, el vilatortí en Roger Puigbò i el de les Franqueses en Jordi Madera. També hi ha participat el manlleuenc Rafa Botello col·laborador fa uns anys de l'organització de la prova.
De bon començament s'ha destacat un grup en el que hi rodaven els catalans i els clars favorits de la cursa, el suís Frei, els francesos Casoli, Lemeunier i Issorat. Al pas per la mitja marató, ha estat primer el favorit de la prova el suís Heinz Frei, però en Roger, el francès guanyador de la passada edició, en Denis Lemeuniuer, i en Jordi Madera han aconseguit superar-lo i treure-li un avantatge de prop de dos minuts. Els tres escapats han brindat al públic una espectacular arribada a l'esprint en el que s'ha imposat en Roger i ha calgut deliberacions dels jutges per determinar qui havia estat segon i tercer. Finalment, s'ha donat segon al francès i tercer a en Madera. El temps dels tres primers 1h 42m 37s constitueix el nou rècord de la prova.
En quart lloc, amb 1h 44m 34s ha entrat el suís Heinz Frei, darrera seu el veneçolà J Ramon Valladares, 1h 45m 13s, i el francès Julien Casolí amb 1h 47m 31s. En Rafa Botello ha ocupat la 9a plaça amb 1h 56m 24s.

A la foto, l'arribada a l'esprint.


A la foto, en Roger a l'arribada.


La foto del podi: d'esquerra a dreta, Lemeunier, Puigbò i Madera.

Resultats

Video dins Youtube

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta