Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
PARTICIPACIÓ A LA CAMPANYA 'NO TE RINDAS NUNCA'
28/01/2013En Roger ha participat en la campanya “NO TE RINDAS NUNCA”, un programa flexible que pretén impulsar l’ocupació dels joves amb discapacitat menors de 30 anys, un col•lectiu molt perjudicat per la crisi que suporta una taxa d’activitat quaranta punts per dessota de la de la resta dels joves de l’estat.
Aquest projecte, desenvolupat per FSC Inserta, l’entitat de la Fundació ONCE especialitzada en formació i ocupació de persones amb discapacitat, consta d’una bateria de 34 mesures concretes que abasten tots els aspectes fonamentals per promoure l’ocupació en aquest segment de població. Unes mesures que van des de la formació personalitzada i la promoció de l’emprenedoria, fins la intermediació laboral amb les empreses que integren la discapacitat en les seves polítiques de Responsabilitat Social
L’acte de presentació del Pla que s’ha dut a terme aquest matí a la seu de la Fundació ONCE, a Madrid, ha estat presidit per la ministra d’Ocupació i Seguretat Social, Fàtima Báñez; i pel president de la ONCE i de la seva Fundació, Miguel Carballeda. El Pla ‘No te Rindas Nunca’ s’emmarca en el Programa Por Talento, que està cofinançat per la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

Web campanya

Video de la campanya NTRN a Youtube
Video d'en Roger a Youtube


Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta