Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
PARTICIPACIÓ A LA DIADA DE L'ACTIVITAT FÍSICA A GIRONA
11/04/2013

La sortida.


El Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) és una iniciativa de caràcter mundial que vol fomentar que la ciutadania es mogui, seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). A Girona, el DMAF va oferir un seguit d’activitats i propostes per a tota la població per adherir-se a la celebració d’aquest dia.

L’activitat central de la celebració d’enguany va ser el dijous 11 d’abril amb una caminada saludable de “30 minuts sense barreres” i una concentració d’activitats a la plaça Constitució de Girona. A partir de les 5 de la tarda s’inicià la jornada amb el recorregut saludable que sortí de la rambla de la Llibertat i que acabà a la plaça Constitució. Allà tothom pogué participar en les activitats distribuïdes en els estands i pensades per contribuir a difondre uns hàbits saludables i, per tant, a una millora de la qualitat de vida.

El DMAF a Girona està promogut per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona i l’EUSES, l’Ajuntament de Girona i el Dipsalut, organisme autònom de la Diputació de Girona. En la jornada hi va participar en Roger que va explicar als assistents la importància de l’activitat física en la vida diària de les persones, des de la seva experiencia personal.


La xerrada.

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta