Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
32ª MARATHON DE PARIS
06/04/2008
MERITORI 4RT LLOC:
Avui s'ha disputat la 32ª edició de la Marató de París. En Roger Puigbò, en una excel·lent cursa ha aconseguit la quarta plaça després d'haver rodat sempre en el grup del cap de cursa, amb el francès Denis Lemeunier, el suís Heinz Frei i el Mexicà Saul Mendoza, que amb un ritme molt alt han anat obrint forat respecte a la resta de corredors, fins a superar els vuit minuts a l'arribada.
En Roger, ha patit una punxada a cinc quilòmetres del final i ha optat, per no perdre temps, per no canviar el tubular però tot i així ha mantingut el ritme del grup fins que en l'esprint final ha hagut de cedir una trentena de segons als companys d'escapada.
La prova l'ha guanyat el mexicà Saul Mendoza (1h 32' 27") seguit pel francès Denis Lemeunier, amb el mateix temps, el suís Heinz Frei ha entrat dos segons més tard i en Roger ho ha fet en quart lloc, amb 1 h 32' 58".
El manlleuenc Rafa Botello entrava darrera seu 8 minuts i 11 segons més tard. L'altre català que hi participava, Jordi Madera de l'A.E. Blanc i Blau han entrat en la 11ª posició, amb un temps d'1h 57' 16".

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta