TALLERS MALLA

< altres notícies
SWISS SERIES - TRIOMF A LA SCHENKON MARATHON
25/05/2008

Meeting de pista de Muttenz, 18 de maig: A les proves de velocitat, específiques de la categoria (400 m i 800 m), en Roger es va classificar en 6ª posició. En En la dels 1.500 m va fer el 12è i, finalment, a la dels 5.000 m en Roger s’alçà amb el tercer lloc, amb un temps d'10' 25" 87, per darrera de l’australià Kurt Fearnley (10' 24" 87) i del suís Marcel Hug (10' 25" 23
Meeting Memorial Daniela Jutzeler a Ibach, 22 de maig: En la prova dels 800 m T53, en Roger entra en el 4rt lloc, en la dels 1.500 m en l’11è, amb un temps de 3’ 09” 16 i en la dels 5.000 m, en 7è, amb un temps de 10’ 16” 08, revalidant la mínima A per a Pequín, ja aconseguida el mes pasta a Atlanta.
Finalment, per tancar la setmana a la Marató de Schenkon, disputada el dissabte 24, en un recorregut moll per la intensa pluja que va caure fins poc abans de donar la sortida de la cursa, en Roger Puigbò va aconseguir la victòria, amb un temps d’1h 27' 36" 6, imposant-se a l'esprint, als seus companys d’escapada, el suís Marcel Hug (1h 27' 37" 9) i el vigent campió d'Europa de Marató el polac Tomasz Hamerlak (1h 27' 39" 3).