Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
10è A LA 28th OITA INTAL. WHEELCHAIR MARATHON
09/11/2008
Avui en Roger ha disputat a Oita (Japó) la 28ª edició de la clàssica cursa en cadira de rodes, amb prop de tres cents cinquanta corredors a la línia de sortida disposats a córrer, 142 d'ells la distància sencera dels 42,195 qm i la resta la mitja Marató.
Les pluges caigudes durant tot el dia d'ahir i fins ben entrada la matinada han fet que el circuit es presentés moll i amb molts bassals cosa que ha complicat en gran manera la impulsió de les rodes al lliscar els "aros" humits. Tot i això en Roger s'ha mantingut tota la cursa dins del grup de dotze corregors, els japonesos Soejima, Yamamoto, Hiromichi, Hanaoka, Sasahara, i Hokinoue, el sud africà Van Dyk, guanyador de l'any passat, el francès Lemeunier, l'alemany Brunner i els suïssos Frei i Hug, que ben aviat s'ha distamciat dels perseguidors i ha anat incrementant l'avantatge al llarg de la cursa.
Fins el qm 35 el grup ha anat marxant compacte, però l'aparició de la pluja ha propiciat l'atac del suís Frei, que fins aleshores havia marxat sempre en les últimes posicions, l'ha trencat i li ha permès de creuar la línia de meta en primer lloc amb un temps de 1h 26' 06", seguit de l'altre suís Hug, amb 1h 27' 35 i completant el podi el japonès Soejima amb 1h 27' 36".
En Roger s'ha hagut de conformar amb la 10ª plaça, per darrera d'en Van Dyk, amb un temps d'1h 30' 24". L'altre català que participava a la cursa, en Jordi Madera, ha acabat en la 14ª posició, amb un temps de 1h 38' 19".

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta