Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
V MEDIO MARATON INTERNACIONAL ADAPTADO
05/10/2008
En Roger s'ha adjudicat, per cinquè any consecutiu, el triomf a la prova Bilbaína.
Aquest diumenge s'ha disputat la V edició de la Media Maratón Adaptada de Bilbao, en un nou circuit urbà, al llarg de la Ria, en les immediacions del Museu Guggenheim, més planer i, sobre tot, amb menys problemes de trànsit que el de les quatre edicions anteriors.
Prop d'una trentena d'atletes del País Basc, Catalunya, Andalusia, Madrid, França i Portugal han pres la sortida passant a disputar-se les primeres posicions un grup de quatre corredors, els catalans Puigbò i Madera i els francesos Casoli i Meaoui. Ben aviat però han aconseguit distanciar-se en Roger Puigbò i en Julien Casolí, fins que aquest ha punxat a la segona volta, i tota la cursa s'ha desenvolupat amb en Roger Puigbò al capdavant, augmentant l'avantatge sobre el segon i tercer classificats, en Jordi Madera i l'Alí Meaoui, fins arribar a la meta, al costat del Guggenheim, amb un temps de poc mes de 47 minuts, un minut per davant d'en Madera i prop de cinc de l'Alí.
La victòra d'avui, ha estat la cinquena consecutiva d'en Roger Puigbò en aquesta prova i el temps aconseguit constitueix el nou rècord de la mateixa


La cursa.


Arribada.


El podi.

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta