Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
VICTÒRIA EX AEQUO A LA MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS
01/02/2009
Una errada del policia que obria la cursa per davant d'en Roger, a menys de dos quilòmetres de l'arribada, l'ha privat del final que es mereixia la gran cursa que ha fet.
Tot i que el circuit era molt moll per la pluja caiguda fins poc abans de donar el tret de sortida, en Roger, només sortir, s'ha posat a tirar de la cursa, seguit a roda pel granollerí, de l'A. E. Blanc i Blau, en Jordi Madera que, abans del primer quilòmetre, ja s'ha quedat despenjat.
En Roger anava augmentant el seu avantatge, fins que, abans del quilòmetre 3, amb més de 150 metres, ha punxat una roda i s'ha vist superat pel granollerí, mentres canviava el tubular punxat.
Cap a la meitat de la cursa, en Roger ha conseguit atrapar i superar novament a en Madera i anar-li traient avantatge, fins que, a les portes de Granollers, marxant 100-150 metres destacat, el motorista de l'organització que el precedia per marcar-li el camí, s'ha equivocat i l'ha dut fora del circuit. Quan ha pogut reincorporar-s'hi, en Jordi Madera ja havia enfilat la recta d'arribada que, tot i ser llarga ha estat insuficient per recuperar el temps perdut amb la sortida del recorregut i ha traspassat la línia d'arribada 12 segons per darrera del vallesà.
Atès el fet produit, els Jutges de la prova han decidit donar com a guanyadors ex aequo als dos atletes.


Sortida.


Arribada.

Podi.

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta