Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
MILLOR ESPORTISTA VIGATÀ 2008
20/02/2009
En el marc d’un sopar que va aplegar més de 170 persones, celebrat a la Vila dels Masramon, l’ajuntament vigatà va homenatjar els millors esportistes de la ciutat del 2008, repartits en 8 categories..
Els afortunats de la nit van ser Roger Puigbò del Club Atlètic Vic com a millor esportista masculí, Laia Andreu de la Unió Excursionista de Vic, millor esportista femenina, el Club Bàsquet Vic, millor equip masculí, el Fotoprix Vic Tennis Taula, millor equip femení.
Jordi Alcubierre del Club Esquí va ser el millor esportista veterà, Marta Gonzalez de Club natació ETB la millor esportista de promoció individual, el Club Patí Vic el millor equip de promoció i Eloi Collell el millor esportista Special Olympics.
A més dels pròpiament guanyadors, el certamen va reunir la resta de finalistes, que llevat d’una excepció eren tres per categoria. Ferrant Latorre (Unió Excursionista), Sergi Fernandez (Club Patí), Sara Ramírez (Fotoprix TT), Sílvia Riba (Club Atletic). Club Patí i Club Patí Juvenil, Unió Esportiva, Club Atlètic, M. Gràcia Masgrau (Club Natació ETB), Josep Selga (Unió Excursionista), Guillem Roca (Club Atlètic), Eduard Aran (Unió Ciclista), Club Handbol cadet, Anna Pueyo i Jordi Martinez (CAR) van aspirar al guardo, una rèplica del Merma que era entregada pel mateix Merma o la Vella, dues figures prou representatives de la ciutat que van sumar-se a la festa de l’esport vigatà.
Tot i que les bases que regeixen aquests premis deixen clar que per poder optar-hi cal tenir fitxa i estar en actiu dins d'una entitat vigatana, la trobada també va servir per reconèixer el mèrit d’esportistes vigatans que actualment es troben inscrits a clubs de fora de la ciutat i també van ser reconegudes trajectòries amb un llarg bagatge de persones vinculades a l’esport de la ciutat. Així doncs, noms com Mònica Gimeno, Carla Giudici, Raül López, Josep Maria Roca Arumí, Quim Rodríguez, Marta Fontarnau i Josep Batista van ser també protagonistes.
El jurat d’aquests premis és format per membres de l’IME (Institut Municipald' Esports)
Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta