TALLERS MALLA

< altres notícies
27ª OITA (JAPÓ) INTERNATIONAL WHEELCHAIR MARATHON
30/10/2007
La Marató d'Oita, que es va correr el 28 d'octubre passat és la cursa per a atletes en cadira de rodes amb més nombre de participants: 113 que feien la marató i quasi 180 la mitja.
En Roger ha rodat tota la cursa en el grup capdavanter, que mica en mica ha anat quedant reduit. A l'entrada a l'Estadi Municipal on hi havia l'arribada, un grup, amb 6 atletes, ha disputat un llarguíssim sprint en el que s'ha imposat el sudafricà Ernst Van Dyk, per davant del japonès Yamamoto Hiroyuki i d'en Roger, els tres amb un temps d'1 h 23' 22".
Dels altres dos corredors catalans, en Jordi Madera entrava vuit segons després que en Roger, en la vuitena plaça, i en Rafa Botello, amb un temps d'1 h 27' 45", ha entrat en 12 posició.
El temps d'en Roger millora en 2' i 6" el record estatal que va establir a l'edició de l'any passat d'aquesta Marató. A més a més ha aconseguit baixar d'1h 24', mínima A exigida per la Federació espanyola per poder participar als Jocs Paralímpics de Pekin 2.008.