Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
PRIMER AL MEETING INTERNACIONAL DE L'HOSPITALET
30/05/2009
En Roger ha guanyat aquesta tarda les dues úniques curses en cadira de rodes del Meeting Internacional Paralímpic de l'Hospitalet, disputat a les pistes de l'Hospitalet Nord.
A la cursa dels 100 m, prova que feia més de 10 anys que no disputava, en Roger s`ha imposat, amb un temps de 16" 21, al granollerí Jordi Madera (17" 29) i al gironí Aleix Brito que, amb 19" 06, ha completat el podi.
La cursa dels 1500 m d’avui, era la darrera oportunitat d’aconseguir l’única plaça en cadira de rodes per anar als Jocs del Mediterrani, a finals de juny a Pescara. Tot i ser la pista lenta, en Roger ha lograt, imposant un fort ritme des del començament de la prova, que en tot moment ha liderat, rebaixar el temps aconseguit en els passats Campionats de Catalunya, a les pistes del GEIEG, refermant les seves clares opcions a viatjar a Pescara. El temps aconseguit per en Roger, 3’ 08” 09, és la seva millor marca personal de la temporada. Darrera seu han entrat en Jordi Madera, també amb la seva millor marca de la temporada, 3’ 0” 34 i el tetraplègic de l’Hospitalet Josep Lluís Alonso (7’ 53”).Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta