Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
EXCEL·LENTS RESULTATS AL DANIELA JUTZELER MEMORIAL
18/06/2009
Com a únics integrants de la selecció estatal, juntament amb en Rafa Botello i en Jordi Madera, en Roger ha viatjar a Suïssa per participar en tres importants meetings de pista, tots d'un alt nivell quantitatiu i qualitatiu de participació.
El primer, a Ibach, el "Daniela Jutzeler Memorial’, que s'ha disputat aquesta tarda sota una intensa pluja, que ha fet que alguns atletes no prenguessin la sortida en les seves proves, com ha estat el cas de Botello en les de 800 i 5000 m i de Madera, també en la dels 5000 m.
En Roger ha guanyat la prova dels 800 metres T53 amb un temps d'1' 49" 04 per davant del suís Heinz Frei (1’ 49” 18) i del Tunisià Walid Katila (1’ 51” 49) que han completat el podi.
A la cursa dels 1500m, l'única en la que han coincidit els tres catalans, una topada entre ells ha acabat amb en Madera i en Botello per terra, havent d’abandonar. En Roger, tot i acabar segon de la sèrie, s'ha classificat 15è de la general pel temps obtingut 3’ 13” 27.
Finalment en Roger ha disputat la cursa dels 5.000 m T54, que ha estat dominada per l’anglès David Weir i el suís MarcelHug, aconseguint la 4a plaça, amb 10’ 33” 56 i essent lúnic T53 entre els 10 primers classificats.


Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta