TALLERS MALLA

< altres notícies
CAMPIONAT D'ATLETISME OPEN DE JAPÓ
22/10/2007

El dissabte i diumenge passat es va celebrar a Osaka (Japó) el campionat estatal d'atletisme en cadira de rodes, obert a la participació d'atletes d'altres països. Hi va participar la selecció estatal integrada pels tres atletes catalans, Rafa Botello i Jordi Madera de l' A.E. Blanc i Blau i Roger Puigbò del C.A. Vic. Les pistes,les mateixes on es va disputar el campionat del mon d'atletisme l'estiu passat, massa toves per les cadires de rodes, no van permetre que, tot i la lluïda actuació dels nostres atletes, aconseguissin millorar els seus temps.

A la prova dels 5.000 m, T53/T54, en Roger aconseguia la medalla de bronze, amb un temps d'11' 29" 31, per darrera dels japonesos Choke Yasuoka i Sasahara Hiroki, en Jordi entrava en la 6· posició amb 12' 16" 06 i en Rafa ho feia en la 8ª amb 13' 19" 86.

A la prova de 800 m T54, en Jordi va quedar 6è a la sèrie classificatoria amb 1' 57" 70, no classificant-se per disputar la final.

A la prova dels 800 m T53, en Roger, en una gran cursa, aconseguí la medalla d'or, imposant-se al francès Pierre Fairbank.

A la prova dels 1.500 m T53/T54 hi participaven en Jordi i en Rafa que aconseguien, a la final, la medalla de bronze i la 5ª plaça, respectivament, amb uns temps de 3' 29" 96 i 3' 32" 02.

Finalment a la prova dels 400 m T53, en Roger obtenia la seva tercera medalla dels campionats, segona de bronze, a l'acabar en 3ª posició amb un temps de 56" 65.