Roger Puigbò i Verdaguer

 | 

Atleta en cadira de rodes

 | 

Atleta en silla de ruedas

 | 

Wheelchair athletics

Roger Puigbò i Verdaguer
Notícies
Curses
Palmarès
Fotos
Enllaços
Contacte

Usuari: 
Clau: 
ICOVIC

TALLERS MALLA< altres notícies
4T LLOC A LA ING NEW YORK CITY MARATHON
01/11/2009
En Roger (C.A. Vic), en Rafa Botello (Independent) i en Jordi Madera (Blanc i Blau), els tres atletes catalans en cadira de rodes que han participat avui diumenge a la prestigiosa i multitudinària ING New York City Marathon, han quedat entre els dotze primers classificats.
Les hores prèvies a la cursa la pluja ha estat protagonista, però al llarg de la mateixa ha estat el fort vent el que ha dificultat la progressió dels corredors i ha impedit que s'assolissin bons temps. El guanyador per quarta vegada, l'australià Kurt Fearnley, amb 1h 35' 58", ha quedat quasi a 6' del seu millor temps i rècord de la prova, aconseguit a l'edició del 2006. Amb el mateix temps ha entrat l'atleta sudafricà afincat als Estats Units, Krige Schabort i en l'esprint per a disputar la tercera plaça, el suís Marcel Hug (1h 40' 43") s'ha imposat a en Roger Puigbò, que amb 1h 40' 44", repetia la 4a plaça aconseguida l'any 1996 i millorava la 5a aconseguida el 2008, a l'americà Saúl Mendoza i i al canadenc Joshua Cassidy (1h 40' 46" els dos).
Tres minuts més tard, en la vuitena posició, entrava el manlleuenc Botello (1h 43' 42") i el granollerí Madera, amb 1h 50' 26", ocupava la dotzena.

Atleta paralímpic

 

Wheelchair athletics

 

Esport adaptat

 

Atleta en cadira de rodes

 

Deporte adaptado

 

Cadeira de rodas

 

Carrozzina

 Osonenc Vilatortí Atleta Català Atleta